bruiloft1 bruiloft2 bruiloft3 bruiloft4 bruiloft5 bruiloft6

Jukebox is ook graag als bruiloftband op pad en het enthousiasme van de band is altijd onmiddellijk zichtbaar op de dansvloer. Die is keer op keer tot in alle hoeken gevuld. Vaak krijgen ze te horen hoe wonderlijk het was dat ze zelfs de meest vastgeroeste heupen aan het swingen kregen. En wanneer zij er niet meteen in slagen met hun eigen dansbewegingen de motoriek van opa op gang te helpen, dan zijn er gelukkig ook altijd nog de opzwepende videobeelden die met de muziek meelopen. Het is altijd erg leuk om te zien hoe de danspasjes, die worden voorgedaan op de videoschermen, direct op de dansvloer in gebruik worden genomen.

Ook lijken de ledematen plotseling nog verder te versoepelen nadat ze de koffer met feestartikelen hebben opgetrokken. Denk aan cowboyhoeden, boa’s, sambaballen en ander fout feestspul.

Dat de band zelf net zo opgaat in het feest als de gasten is te zien aan de korte pauzes. Lekker doorspelen is het motto. Waar een andere bruiloftband drie, of hooguit vier sets van 45 minuten ten gehore brengt, doet Jukebox er vijf van dezelfde lengte.

Kortom met bruiloftband Jukebox is jullie bruiloft van non-stop feest verzekerd ! En gezien de prijs kan Jukebox terecht trots zijn op hun feest/prijs verhouding.

Hieronder wat uitspraken van bruidsparen die ons recentelijk hebben uitgenodigd op hun grote dag.

....Het was echt fantastisch!!!!Van al onze vrienden, bekenden en familieleden hebben we alleen maar lof gehoord over de sfeer die jullie wisten te cree
ren. Binnen enkele ogenblikken hadden jullie de dansvloer bomvol en was vervolgens niet meer leeg....(Alexander en Alyke Zuidhof)

....Wij en onze gasten hebben volop van jullie genoten en wat hebben jullie er een knalfeest gemaakt! Mede dankzij jullie, zullen wij deze geweldige dag nooit vergeten!....(Julia & Bram Verhagen)

...Wij maar ook de rest van de aanwezigen hebben van het begin tot het einde van jullie genoten. Jullie hebben echt jullie naam waargemaakt....(Theo en Chantal Schut)

...Wat hebben wij genoten afgelopen vrijdag tijdens onze bruiloft van jullie optreden. Het kon niet mooier!....(Pieter en Judith Mooiman)

...Wij willen jullie allemaal ontzettend bedanken! Wat hebben jullie er een TOP-feest van gemaakt. Al onze gasten waren erg enthousiast. De muziek, de sfeer, gewoon alles was helemaal goed. Bedankt!!!!!!!!!!....(Ronald en Judith)

.......Op 7 september zijn wij getrouwd en hebben een schitterend feest gehad met Jukebox!....(Astrid en Reinier)

...Via deze weg willen we jullie heel hartelijk bedanken voor een fantastische avond afgelopen donderdag. Dit feest zal ons nog jaren bijblijven en daar hebben jullie zeker aan bijgedragen!...(Sjoerd en Inge)

....En wat was het gisteravond een feest met jullie. Echt ongelovelijk. Wat kunnen jullie toch heerlijk een feesie bouwen.....(Jeroen en Ciska)

...Wat hebben we genoten, wat een knal feest was het. Jullie hebben goed de sfeer gemaakt en behouden...(Tom en Jetske)

...Als jullie het nog 12,5 jr volhouden dan staan jullie er alvast weer op. wij zijn altijd wel in voor een feestje...(Emile en Debbie)

...te gekke avond gehad met Jukebox.. leuk mee kunnen zingen met de live karaoke....(Arie en Alice)

...als u een goede betaalbare band zoekt, zoek niet verder en neem contact op met JukeboxLive...(Irma en Jacob)

...Dag Koos, Maxime, Andor en Ferdinand,Jullie hebben er een superfeest van gemaakt afgelopen woensdag in 't Twiskerslot!...(Sjoerd en Inge)

...Het was fenomenaal! Jullie hebben er echt een feestje van gemaakt en voelen precies aan wat er gespeeld moet worden om er echt een knalfeest van te maken. En jullie zijn superenthousiast wat erg aanstekelijk is....(Vincent en Yvonne)

...We hebben veel complimenten gekregen hoe super gezellig het was, mede door jullie!...(Jeroen en Laura)

....vooral dat jullie heerlijk inspelen (letterlijk en figuurlijk) op acties vanuit de zaal. Liedjes aanvragen, meespelen met stukjes, inspelen op mensen die andere teksten zingen, dansjes!!.....(Anna-Marie en Maarten)

...De gasten raakten al gauw aan het dansen en we hebben geweldig genoten...(Marco en Yvonne)

...zelfs de mannen die altijd aan de bar staan, stonden nu al vrij snel op de dansvloer...(Jon en Dorien)

...Nog steeds horen we: "Die band, die was super!!! Ze kregen iedereen de dansvloer op...(Hubert en Alida)

...Mede door jullie is het echt een TOP feest geworden...(Costa en Frances)